nuffnang ads

Wednesday, February 6, 2013

Spectra 9 advanced vs avent comfort breastpump

Mana lagi best yer ada sape2 blh share? Klau spectra tu boleh guna battery so mobile breastpump amat mudah la...
Avent double comfort breastpump tu pun macam best tapi x boleh guna battery rasanya..



4 comments:

  1. spectra 9 ni dah masuk malaysia ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. x sure la u...berangan nak beli ni pun nak order kat oversea...tgk mcm best je function heee..

      Delete
  2. mommiesssss..kalau minat nk try spectra 9 ni cari saye okeh...sooon akan release di pasaran da..tq

    ReplyDelete
  3. blh bg info kat saya tak on spectra 9+..tq..
    nurhidayahrafy@gmail.com

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...